06-30-748-89-29 viki@koperla.hu

Szolgáltatásaim

viki_(19)

Professzionális hajfestés

A szín, az energia, az érzelem és a személyiség. Színt, festéket választani, egyéniséget, egyéni stílust és nyelvet jelent.

A Davines Vibracrome innovatív, tartós festékrendszere vendégeim legmagasabb elvárásait hivatottak szolgálni. Mindig szem előtt tartva a legmagasabb fokú ápolást, kímélést, az egészséges haj, és a székemben ülő vendég elégedettsége érdekében.
A New Colour egy egészen sokoldalú ammóniamentes festékrendszer, mely 100%-ban képes az őszhajat is fedni. A természet ihlette, számtalan színvariációjával és ápoló erejével szolgálja a vendégeim igényét. Természetes pigmentekkel, antioxidánsokkal rendelkező szagtalan, gyengéd formula.
A termékcsalád összes terméke parabén és szulfátmentes.

 

 

davines logók

A legújabb trendeknek megfelelő női és férfi hajvágások

Vendégeim egyéniségét, arckarakterét és kívánságait figyelembe véve készítem el frizurájukat, mely csak tudatos tervezéssel és kivitelezéssel lesz tökéletes.

Irányított kérdésekkel konzultálok, diagnosztizálok, szétbontom a tervezés lépéseit, mert nem csak az a fontos, hogy kihangsúlyozzam mit szeretne a vendég, hanem az is,hogy mi az amit nem. Minden tényezőt figyelembe véve alakítom ki a végső formát.

.

viki_(33)

Anita fotós2

Stílus tanácsadás

A pillanatonként változó divatirányzatok közötti eligazodás valóban nem könnyű! Mindenki vágya, hogy megtalálja a neki megfelelő stílusú frizurát. Ha valaki egy egységes összképre törekszik, amelytől jobban érzi magát és magabiztosabbá válik, fontos hogy szakemberekhez forduljon, és velük közösen alakítsa ki az életviteléhez és személyiségéhez leginkább megfelelő megjelenést!

Személyre szabott frizura tanácsadással várlak!

Ne habozz!!

Naturaltech / Haj- és fejbőrterápiák

A rendszer alapjai aktív biológiai összetevők, melyek kizárólag növényekben találhatóak meg. Ezen alkotóelemek páratlan antioxidáns, gyulladáscsökkentő, szabadgyökellenes hatásokkal rendelkeznek. A legmodernebb kutató-technológiák segítségével jöhetett létre ez a magasfokú, természetes, parabén és szulfátmentes terápiacsalád. Az illatokat természetes illóolajok biztosítják.

 

davines logók

viki_(26)

Hajfestés és frizura korrekciója

Lehet színkorrekció, a vágásban történt hiba javítása, vagy esetleg a vegyszeres műveletek nem megfelelő elvégzéséből adódó minőségi romlás.

Az elérhetőségek bármelyikén szívesen adok szakértői tanácsot, és választunk egy megfelelő időpontot, hogy teljes helyreállítást végezzünk a frizurádon!

Keress fel bizalommal!

Gyermek hajvágás

Nyugodt környezetben várom a kedves szülőket gyermekükkel, barátságos, türelmes és szakszerű szolgáltatással!

viki-gyerek-1

Esküvői és alkalmi frizurák készítése

Az esküvőd életed legszebb napja! Szóljon minden Rólad az általad megálmodott frizurával és sminkkel. Lehet az akár egy egyszerű feltűzés, vagy egy professzionális konty, esetleg egy fonás, amelyeket virágokkal, díszekkel, szalaggal egészíthetünk ki.

Előzetes egyeztetés alapján, komplex szolgáltatásként sminkkel egybekötött szépülésre is van lehetőség, akár a saját otthonodban, akár a szalonban, akár az esküvő helyszínén is. Természetesen a vendégsereg női tagjait is szívesen látjuk.

Minden alkalmi frizura a megfelelő konzultációk és próbák után az igények tökéletes megvalósításával teszi viselőjét egyedivé!

Brasil Cacau Ceratin Eco kezelés

Brazilian Eco Ceratin egy hőre aktiválódó, hajsimító termék. Használatával a haj fényes, sima és egészséges lesz. Az ECO formula ötvözi a gazdag összetevőket a legújabb Brasil Cacau tehnológiával. A Brazilian ECOkeratin a cukornádkivonat és a ciszterin segítségével épít újjá. Az Omega 3 és 6 szintén az újjáépítéshez járul hozzá, míg az Acai bogyó antioxidánsokban rendkívül gazdag így megfiatalítja a hajat. A Brazilian ECOkeratin megerősíti a haj belső szerkezetét. A cukornád és a ciszterin együttműködik a haj természetes keratinjával, hogy kondicionálja, újjáépítse, kisimítsa és lezárja a kutikulát, egyúttal felszámolja a göndör tincseket, valamint belső és külső védelmet biztosítson a hajnak. A legtöbb hajtípuson és textúrán alkalmazható. Nincs több rézszínű elszíneződés a szőke hajon. Az ECO formula segít a porózus szőke és ősz haj árnyalásában.

1 kezelés = 4 hatás: gátolja a visszagöndörödést, csillogó fényt ad, visszaállítja a haj egészségét, ellenáll a párának, sima és egészséges, könnyen kezelhető hajat varázsol.

5 éves szakmai tapasztalattal állok rendelkezésedre, bármilyen kérdésed, tapasztalatod, fenntartásod van a technológiával, tedd fel bátran, minden kétségedet eloszlatom!

Real time web analytics, Wordpress visitor counter, Wordpress visitor tracking